Hej alla gamla och nya kunder.

Efter en omtumlande vår och sommar som ingen kunde eller ville förutse så är Båtservice i Ängelholm AB nu i full gång och med nya ägare. Vi som tar över heter Valdemar (Valle) och Linda. Vi var nära vänner och även kunder till Niklas under många år. Vi vill se att Niklas verk lever vidare med en vision om bra och snabb service och med en nära kontakt till våra kunder och leverantörer i ett familjeägt företag. Hos oss är alla kunder lika värda. Martin vår duktiga mekaniker och problemlösare, som ni säkert träffat under åren jobbar vidare som vanligt och finns där för att göra sitt bästa för att lösa era båtproblem som kan uppkomma. Detta är vi väldigt glada över. Mig Valle kommer ni givetvis också träffa på titt som tätt i lokalen eller ute på fältet, men jag kommer även stå för annan kompetens som behövs och mer allmänna frågor och problem. Den övriga driften med andra ord. Det kan vara om ni behöver köpa något, vinter/sommarförvaringar, service, reparation, fakturor, prata båt eller övrigt. Inga frågor är för dumma och vi ska som team göra vårt bästa för att ert båtliv och båtägande ska bli vad det ska vara. Underbart och fungerande. Kom gärna in och säg hej.

Välkomna till oss på Båtservice i Ängelholm

VD

Valdemar Forsberg